Vores 'nye' liv ..

Barsel – Den man alligevel ikke skulle have ..

img_9784

 

Det er en mærkelig dag Idag, jeg officelt været gået på barsel Idag. Dagen skulle have været en man så frem til, for så var det lige oppe over, til at skulle møde sit lille vidunder ..

 

Jeg skulle gå og hygge der hjemme med de sidste forberedelser og være fyld af spænding. Hundse med Rasmus fordi han liiiige manglede at samle det sidste. Sukke over at nå til målstregen, så man kunne få sin efterhånden tunge babyhule væk og får sin krop for sig selv igen .. Jeg skammer mig ! Det er jo det eneste jeg vil have lige nu. Det er den tunge krop som snart ikke kan mere. De væske ophobede finger og fødder. De søvnløse nætter. Ikke de søvnløse nætter jeg har nu, men de nætter hvor maven er i vejen..

Jeg brænder jeg efter at skulle have min baby her, hos mig, og være ved at ravne af spændning over at skulle møde hende. Hvordan hun ville se ud, hvor stor og hvor lang ville hun være. Hvad ville Anton sige til hende .. Men det fik vi aldrig lov til. Kun at se hendes lille fine skrøbelig ydre.

Glæden over at hænge ny vasket babytøj til tørre, lægge sammen og op på det ventede værelse, som bare ventede på at skulle tages i brug. Istedet så holder jeg mig helst helt væk fra værelset, hvor al det fine lyserøde baby tøj ligger sammen med sengerand og autostol. For kunne jo ikke holde mig tilbage, da vi fandt ud af det var en pige eller når et godt tilbud dukkede op. For det sker jo aldrig for en selv – Det gør der så alligvel ..

Det æder mig op indvendigt, ved tanken om at jeg en dag SKAL op på det værelse, og rydde op og pakke det lyserøde babytøj væk. Ikke fordi det er blevet for lille, som normalt er årsagen til det skal pakkes væk, men fordi det ikke skal bruges .. Vi har ikke nogle baby at give det på. Vi har et gabende stort sort smerte fyldt hul.

Det er alle de her mile pæle og datoer, som gør nogle dage lidt svære at komme igennem og holde humøret bare nogenlunde oppe. For der er hele tiden noget. Hele tiden de mile pæle som ville have været fantastiske, hvis hun stadig havde været hos os. Næste mile pæl bliver termin. En dag jeg  aller helst kunne rive ud af kalenderen. Det var jo dagen vi skulle have haft hende ud til os.
I live …

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores 'nye' liv ..